top of page

Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee het lichaam in staat wordt gesteld om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Er ontstaat meer rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam.

Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl de 32 Bars punten op je hoofd licht worden aangeraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling voel je in het minste geval dat je een heerlijke massage hebt gehad, maar grote kans dat de uitwerking van de behandeling nog een tijdje, zelfs weken, door werkt.

Bij een Bars behandeling hoef je niet te praten, alleen maar te liggen en te ontspannen. In je onderbewuste gebeurt er van alles en kunnen vastgezette, belemmerende standpunten en overtuigingen worden losgelaten. Er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden op vele levensgebieden.

Een Bars sessie heeft een positieve invloed op o.a.:

 • Depressie

 • Nachtrust

 • Innerlijke rust / rust in je hoofd

 • Vermoeidheid

 • Concentratie

 • ADD en ADHD

 • Stress

 • Verwerking van trauma's

 • Zelfbeeld en zelfvertrouwen

En nog veel meer

Hoe vaak moet je een Access Bars sessie doen

Herhaling zorgt er voor dat je de voordelen van de behandeling vasthoudt. Maar of je voor een herhaling gaat en hoe snel achter elkaar dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen en wat vind je prettig? Elk lichaam is anders, kies alleen wat goed voelt. Er zijn mensen die kiezen voor een maandelijkse behandeling, maar anderen komen terug als zij zich weer onrustig gaan voelen of als ze merken dat klachten beginnen op te spelen. Mensen met een burn-out of veel stress ervaren de eerste keer vaak kort resultaat of ervaren weinig resultaat. Zij hebben baat bij meerdere behandelingen in relatief korte tijd. Stress dat er al lang zit of over een langer tijd is opgebouwd heeft dan ook wat langer de tijd nodig om los te laten.

De meeste mensen die de Bars hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. Om deze rede zijn er diverse trajecten mogelijk.

 

Wil jij o.a. :

 • Spanning en stress ontladen?

 • Oude ballast opruimen?

 • Kiezen voor jezelf?

 • Rust in je hoofd en lichaam?

 

Kies dan voor een losse Access Bars sessie of voor 1 van de andere onderstaande trajecten.

Trajecten

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
(gratis telefonisch)

Tijdens dit gesprek maken we even kennis, mag je al je vragen stellen over BMR, Access Bars of Sensi-therapie en kijken we wat op dit moment het beste bij je past.

Acces Bars Sessie

Een enkele Acces Bars Sessie.

Om te herhalen na een traject of om eens uit te proberen.

€ 75,-
3x Access Bars Sessie

Zeer geschikt als start, om net even meer uit de Access Bars sessie te halen bij verschillende levensklachten.  Sessies worden naar wens en in overleg ingepland.

voor € 210,-
van € 225,-
5x Access Bars Sessie

Zeer geschikt voor vasthouden en voortzetten van verbetering bij verschillende levensklachten.

Sessies worden naar wens en in overleg ingepland.

voor € 350,-
van € 375,-
8x Access Bars Sessie

Zeer geschikt bij Burn-out en langdurige stress en ander intensere levensklachten.

Sessies worden naar wens en in overleg ingepland.

voor € 535,-
van € 600,-

Ben je geïnteresseerd in 1 van de trajecten of wil je gelijk boeken?

Dan kun je via de boek nu button mij een berichtje sturen via de contactpagina. 

bottom of page